Skip links

Beautiful Balance

Velkommen hos Beautiful Balance


Hos Beautiful Balance råder vi over den mest effektive, sikre og veldokumenterede teknologi på markedet. Vi anvender hverken kirurgi, kemi eller kanyler – men en kombination af moderne og avanceret teknologi, hvor effekten er både æstetisk og langtidsholdbar.

Vi er beliggende i hjertet af Randers – med parkering lige ved døren. Vores klinik byder på rare, elegante omgivelser og vi lægger vi stor vægt på god atmosfære, som mærkes i det øjeblik man træder ind ad døren.​​

Husk altid på at vi har 100 % tavshedspligt omkring dig, og de behandlinger du får foretaget hos os. Vi vægter tillid og diskretion særdeles højt.

Hos Beautiful Balance går vi ikke på kompromis med vores udstyrs og produkters kvalitet, og dermed vores kunders sikkerhed. Vi kan derfor garantere dig, at vi anvender det bedste og mest effektive udstyr på markedet. Udover din sikkerhed betyder det for dig det bedste resultat på den lange bane, med hurtigt og synligt resultat, og selvfølgelig mindst muligt ubehag i forbindelse med behandlingerne.

Se hvilke behandlinger vi tilbyder her

Lise-Lotte


Behandler i klinikken.

Alle relevante kurser fra bl.a. Nordisk Laserakademi, Innowell,  Cocoon Medico (Barcelona), Clinipro (Barcelona), Lutronic medico lasers og Universal Bodywrap.

Uddannet gennem 2 år før start af klinik.

Christian


Driver klinikken sammen med Lise-Lotte, står primært for det administrative, men kan også udføre behandlingerne.

Alle relevante kurser fra bl.a. Nordisk Laserakademi  Cocoon Medico (Barcelona), Clinipro (Barcelona) og Lutronic medico lasers.

Uddannet gennem 2 år før start af klinik.

Kontakt os
Book tid