Body Wrap

Body Wrap

EN PÅLIDELIG KROPSINDPAKNING I OVER 20 ÅR

På grund af den unikke garanti om tab af centimeter og de utrolige resultater har vores verdensberømte klassiske kropsindpakning Body Wrap været en favorit i over 20 år. Dens stærke resultater i form af tabte centimeter skyldes vores naturlige klassiske leropløsning kombineret med specielle indpaknings-teknikker.

Med din Body Wrap behandling følger garantien om, at du enten taber mindst 15 cm eller slipper for at betale. Det gennemsnitlige tab ved den første behandling er typisk 30 cm.

Ud over selve centimetertabet kan vores slankebehandlingers positive indvirkning på psyken være utroligt inspirerende.

Varigt centimetertab

I modsætning til andre brands tilbyder vi ikke blot et midlertidigt centimetertab. Vi brænder for at hjælpe vores klienter med at få mest ud af det, de har.

Sammen med en sund kost og livsstil giver Universal Contour Wrap ikke blot et øjeblikkeligt, men også varigt centimetertab, der giver selvtillid, en positiv indstilling og motivation.

Yderligere fordele:
• Gør cellulite og strækmærker mindre tydelige
• Eksfolierer forsigtigt, og efterlader huden glat og blød
• Fjerner skadelige giftstoffer fra kroppen

UCW BodyWrap giver mere end et ekstraordinær cm. tab. Den unikke ler og specielle indpaknings teknikker terapeuten bruger, opstrammer og toner din krop, mens huden peeles og renses, så du ikke kun vil se godt ud, men også føle dig fantastisk, efter bare én behandling.

 

Luk menu

VI HAR ÅBENT!

Klinikken er igen åben – og vi byder dig velkommen

Kosmetiske klinikker med autoriseret personale, er ikke omfattet test-krav/Corona-pas, men vi opfordrer naturligvis til, at man lader sig teste løbende.

Vi opretholder som altid et meget højt hygiejneniveau og beder dig være opmærksom på, at du kun må komme i klinikken, hvis du føler dig rask.

Vi ser frem til at se dig og husk at se vores STÆRKE TILBUD!