Vistabel og Filler

Filler

Få et kønnere og mere ensartet udseende med fillers

Med alderen bliver huden mere slap og huden bliver tyndere og mere rynket. Det kan bevirke, at man får  et træt og uoplagt udseende og mange føler sig betydeligt yngre end deres udseende afspejler.

Med såkaldt Ikke-Permanente Fillers kan man genskabe volume i det eller de områder, der er synligt påvirket af alderen.

Ikke kun til ”aldringtegn”

Fillers anvendes også til konturering og skulpturering af ansigtet, og til at mildne ansigtets udtryk. En behandling med Ikke-Permanente Fillers påvirker ikke ens ansigtsmimik.

Fillers hos Beautiful Balance

Vi anvender ikke-permanente Fillers af højeste kvalitet. Derfor anvender vi kun Teoxane og Juvéderm. 

Teoxane og Juvéderm er betegnelsen for Ikke-permanente fillers, som er en lys og klar gel. Denne sterile gel består af vand, hyaluronsyre og 0,3 % lidocain, som er en lokalbedøvelse. Hyaluronsyre er et sukkerstof, som findes naturligt i vores krops bindvæv. Hyaluronsyre binder vand, og fugter derfor huden indefra samtidig med at strukturen og volumen i huden bevares. Med alderen producerer vi mindre mængder af hyaluronsyre, hvilket medfører at vores hud bliver tør og vi får rynker. Restylanes patenteret teknik kaldes NASHA, og er en af verden mest avancerede og effektive teknikker indenfor kosmetiske behandlingsmuligheder. Teoxane og Juvéderm bruges således til at udglatte rynker og furer, til at genskabe volume i området, hvor vi har mistet volumen eller blot ønsker mere end hvad vi naturligt har. Derudover er Restylane og Juvéderm effektive produkter til at skulpturere ansigtet og lave konturering, fx til at skabe større symmetri.

Resultat og varighed

Resultatet af en filler behandling ses med det samme.

Idet fillers nedbrydes naturligt til vand og kuldioxid, skal behandlingen gentages med mellemrum. Resultatet holder i 6 – 8 måneder afhængig af linjernes dybde, hudens kvalitet og din livsstil. Bemærk, at den første behandling med fillers altid holder kortere tid end de følgende behandlinger.

Vistabel

Vistabel – en genvej til et yngre og friskere udseende

Vistabel er en effektiv behandlingform for dig, der ønsker at reducere rynker og alderstegn. Vistabel har en muskelafslappende virkning, der resulterer i en pænere og glattere hud.

Når en muskel slapper af efter behandling med Vistabel, kommer huden omkring området til at se både glattere og mindre rynket ud. Det er udelukkende det behandlede område, som ændres, så resten af dit ansigt kan du naturligvis bevæge, som du plejer.

Resultat og varighed

Nogle ser resultater allerede dagen efter behandlingen. Men for de flestes vedkommende går der 2-3 dage. I sjældne tilfælde kan der gå op til 2 uger, før behandlingen har fuld effekt.

Effekten af Vistabel varer normalt 3-4 måneder

Vistabel hos Beautiful Balance

Hos Beautiful Balance tilstræber vi at opnå et smukt og harmonisk resultat når vi udfører Vistabel-behandlinger. Dette gør vi ved at tilpasse behandlingen præcis til dig.

En forudsætning for et godt behandlingsresultat er fagligt dygtigt personale. Derfor har vi udelukkende registrerede læger og sygeplejersker i vores klinik. Du er derfor altid i trygge hænder når du bliver behandlet hos os.

Første skridt forud for en behandling er at bestille en gratis og uforpligtende forundersøgelse hos os.

Luk menu