HIFU Ultralydsbehandling

Hvad er HIFU

Hifu er en forkortelse af Højt Intens Fokuseret Ultralyd eller på engelsk High Intense Focused Ultrasound.

HIFU er ultralyd med høj energi, i forhold til de fleste andre behandlinger trænger Hifu dybere ned og arbejder med dybt placerede hudceller og udløser en naturlig reaktion fra organismen, der medfører fornyelse af kollagen. I de områder hvor de strukturelle svagheder (ældningen) starter, der sker en produktion af nye kollagen fibre, så huden genvinder sin spændstighed.

Hifu er en non invasiv behandling og kræver altså ikke operative indgreb. Behandlingen har kun i ganske få tilfælde minimale bivirkninger som let rødmen eller ømhed, der forsvinder igen efter meget kort tid.

Alle hudtyper kan behandles, men er først relevant fra 35-årsalderen, da effekten på yngre personer i de fleste tilfælde er minimal.

Proceduren

Hvad kan HIFU?

Øger blodcirkulationen

Markant synlig hudforyngelse

Forøger Produktion af Elastin & af Kollagen

Stimulerer dannelse af nye hudceller

Opstrammer hud og muskler

Øjenlågsreduktion

Reduktion af Nasonabial rynker

Forbedrer og opstrammer slap hud

Opstrammer kinder, hage & hals

Fine linjer og rynker

Reducerer akne og akne ar

Reduktion af fedt

Hvordan foregår HIFU?

Behandlingen skræddersyes til netop din behov og ønsker.
Pandelinjer, Øjenomgivelser (kragetæer og øjebrynslift) kinder, kæbelinje, dobbelthage, aknear, decollete, slap hud på mave, knæ, arme mm.
Behandlingen kræver ikke bedøvelse.
Kan udføres hele året, uden hensyn til mængden af sollys.

Hvor mange behandlinger, der kræves, er forskellig fra person til person.

Normalt vælges fra en til tre behandlinger, resultatet varierer fra person til person, og det færdige resultat holder i gennemsnit fra 10 til 14 måneder, Efter det færdige resultat er opnået, kan der efter 12-24 måneder foretages opfølgende, vedligeholdende behandlinger.

Der kan hos nogle opleves en let rødmen, samt lettere ømhed i musklerne. Ømheden er blot tegn på at musklerne er blevet stimuleret, ligesom når man har motioneret.

Der er ingen rekreationstid efter behandlingen, så man kan uden problemer fortsætte dagens gøremål, dog er det en god ide at undgå hård fysisk aktivitet som fx en tur i motionscenteret i 2-3 dage.

Luk menu