Pigmentforandringer

Pigmentforandringer

NÅR HUDEN ER PÅ OVERARBEJDE

Pigmentforandringer og pigmentskjolder kommer med alderen, og kan skyldes for meget sol, hormonelle forandringer (ved f.eks. graviditet) eller genetik. De kan få huden til at se grumset ud, hvilket kan være generende. Pigmentpletter optræder oftest på ansigtet, hals, bryst og hænder.

Laserbehandling af pigmentforandringer kan genskabe en mere ensartet hudtone, så du er fri for at bruge store mængder af makeup. Undersøgelser viser, at laserbehandling af pigmentpletter kan få huden til at se yngre ud med op til 10 år, uden smerte.

Hvordan virker det?

Pigmentforandringer og skjolder, som ligger i den øverste del af huden, kan med lethed fjernes med laser. Det foregår ved, at laseren sender lys hen over huden, når dette lys remmer en pigmentplet, vil lyset bliver omdannet til varme og pigmentet destrueres. Selve behandlingen føles som et slag med en eleastik.

Efter behandlingen føles huden varm eller solskoldet. Man kan være rød et par timer efter. Pigmentforandringerne vil blive mørkere lige efter behandlingen og 4-7 dage efter vil den mørke plet skalle langsomt af og huden vil se mere ensartet, yngre og frisk ud.

Effekten af en laserbehandling er god, så længe pigmenten ligger i overhuden. Ligger pigementpletten dybere i huden, vil pletten kun blive reduceret. I disse tilfælde kan pigmentpletten bleges med hydrochinoncreme.

Det kræver som regel kun 1-3 behandlinger, med 3 ugers interval. Behandlingen medfører indvidere en 100% forøgelse af collagenet i huden, hvorfor behandlingen også forebygger rynker.

Se priser på behandling her

Luk menu

vI HAR ÅBENT IGEN

COVID 19 OPDATERING!

Vi troede vi skulle holde lukket. Men da vi har ansat to læger og en sygeplejerske, og også laver eksempelvis smertebehandlinger, må vi gerne holde åben (Sundheds- og ældreministeriets bekendtgørelse nr. 2059 af 20/12/2020 kapitel 4 vedr. forretning med autoriserede sundhedspersoner)

Vi har lukket i dag mandag, men vi er i klinikken resten af ugen – også lørdag.

Sikkerhed er essentielt i Beautiful Balance og vi følger til enhver tid myndighedernes anvisninger for drift af vores klinik for vores kunders og personalets sikkerhed.

Vi har naturligvis mundbind og håndsprit klar i receptionen.

Godt nytår og på gensyn.