Pigmentforandringer

Pigmentforandringer

NÅR HUDEN ER PÅ OVERARBEJDE

Pigmentforandringer og pigmentskjolder kommer med alderen, og kan skyldes for meget sol, hormonelle forandringer (ved f.eks. graviditet) eller genetik. De kan få huden til at se grumset ud, hvilket kan være generende. Pigmentpletter optræder oftest på ansigtet, hals, bryst og hænder.

Laserbehandling af pigmentforandringer kan genskabe en mere ensartet hudtone, så du er fri for at bruge store mængder af makeup. Undersøgelser viser, at laserbehandling af pigmentpletter kan få huden til at se yngre ud med op til 10 år, uden smerte.

Hvordan virker det?

Pigmentforandringer og skjolder, som ligger i den øverste del af huden, kan med lethed fjernes med laser. Det foregår ved, at laseren sender lys hen over huden, når dette lys remmer en pigmentplet, vil lyset bliver omdannet til varme og pigmentet destrueres. Selve behandlingen føles som et slag med en eleastik.

Efter behandlingen føles huden varm eller solskoldet. Man kan være rød et par timer efter. Pigmentforandringerne vil blive mørkere lige efter behandlingen og 4-7 dage efter vil den mørke plet skalle langsomt af og huden vil se mere ensartet, yngre og frisk ud.

Effekten af en laserbehandling er god, så længe pigmenten ligger i overhuden. Ligger pigementpletten dybere i huden, vil pletten kun blive reduceret. I disse tilfælde kan pigmentpletten bleges med hydrochinoncreme.

Det kræver som regel kun 1-3 behandlinger, med 3 ugers interval. Behandlingen medfører indvidere en 100% forøgelse af collagenet i huden, hvorfor behandlingen også forebygger rynker.

Pris: 995,00,-

Book tid til behandling her

Luk menu