Effektiv behandling af akne

Behandling af uønsket akne

Akne er den mest almindelige hudlidelse og er oplevet af mennesker i alle aldre, nogle mere alvorligt end andre. Lysbaserede behandlinger giver en gavnlig løsning på uønskede udbrud og ar der dannes deraf.

Hvis du er ramt af akne – eller har været det – så kan det ses. Men akneramt hud, skæmmende ar dannelser og ujævnheder behøver ikke at være en del af din hverdag, for hos Beautiful Balance vi kan heldigvis hjælpe dig med at gøre noget effektivt ved det.

Anvendelsen af intens pulserende lysbehandling har vist sig at være meget effektiv til behandlingen og bremser overdreven produktion af fedt. Lysbaserede aknebehandlinger er en ikke-invasiv løsning, der er sikker at bruge på alle hudtyper.

Proceduren

Lyset absorberes i huden, dræber aknebakterier, stimulerer sårhelingsprocesser og hudens immunsystem. Studier har vist, at betændelsesdæmpende signalmolekyler  øges op til 15 gange i huden efter en lysbehandling. Hudens produktion af bindevæv stimuleres, hvilket udglatter ujævnheder og ar samt reducerer antallet af hudorme.

Den samlede behandlingstid er meget lille og afhænger af mængden af akne, der behandles. Nogle patienter synes proceduren er smertefri, mens andre har oplevet svagt ubehag. Samlet set finder flertallet af patienterne, at proceduren er smertefri uden bivirkninger.

Når aknen efter lysbehandlingerne er under kontrol, oplever en del, at akne ikke vender tilbage. Hvis aknen vender tilbage, kan behandlingen gentages, og man kan derved forstærke effekten. Man kan dog ikke forvente at blive 100 % fri for akne, da hudsygdommen forværres af faktorer som stress og hormonsvingninger, som lyset ikke fjerner.

Pris: 995,00,-

Book tid til behandling her

Luk menu