Ar reduktion med laser

Ar Reduktion

HVAD ER REDUKTION AF AR?

De fleste forestiller sig at der ikke er noget at gøre ved arvæv. Du tænker måske at når der først er kommet arvæv, så er det kommet for at blive. Men sådan behøver det ikke være. Arvæv kan påvirkes, så det ikke er så tydeligt og du kan blive mere tilfreds med din hud. Arvæv kan nemlig være irriterende. Mest af kosmetiske årsager. Det kan påvirke selvværdet rigtig meget, hvis et ar er meget synligt. Det kan være at arvævet er meget synligt eller buler ud fra huden. Laserbehandling kan bidrage til at arret bliver mindre synligt og mere glat.

Behandlingsmuligheder

Hos Beautiful Balance foretager vi ar reduktion med laser, som hjælper med at mindske synligheden af dit arvæv betydeligt og gør dine ar meget mindre synlige uden at ødelægge hudoverfladen. Det er næsten lige meget, hvor på kroppen arvævet sidder. Vi kan behandle arvæv på hele kroppen. Der kan ligeledes være forskel på om arret er rødt, mørkt eller hvidt. Ar er røde, hvis blodkarrene er udvidede. Typisk kræver disse typer ar ikke så mange behandlinger. Mørkfarvet arvæv kan have fået den mørke farve fra sollys. Beskyt derfor også dit ar med en solcreme med høj faktor i løbet af behandlingsforløbet. Hvide ar har ingen pigment i sig. De er typisk blevet ødelagte og det kan derfor være sværere at behandle hvide ar.

Hvordan virker det?

Behandlingen foregår ved at laseren rammer huden med små laserstråler. Disse går ind og laver mikroskopiske kontrollerede skader i huden. Huden bliver på den måde tvunget til at reparere sig selv igen. Du kan opleve en rød, varm og hævet hud lige efter behandlingen, men denne effekt skal nok forsvinde igen.

Det er svært at sige hvor mange behandlinger det kræver før du er i mål med dit ar. Det kommer også an på om målet er at mindske synligheden en smule eller om målet er at mindske synligheden så meget som muligt. Typisk kræver det et sted mellem 3 og 5 behandlinger. Nogle arvævstyper kan dog kræve flere behandlinger mens andre kan kræve færre.

Se priser på behandling her

Luk menu