Karsprængninger og rødme

Rødme reduktion

HVAD ER DET?

Karsprængninger og rødme kan have mange årsager. Nogle af de mest almindelige er hyppig UV-eksponering ved eksempelvis solbadning, betændelse, hudirritation eller sårheling, rosacea, genetiske årsager eller hormonel påvirkning. Vedvarende rødme rammer oftest lyse hud-typer, med. Rødme opstår, når de små blodårer i huden forstørres og udvides. Undertiden ses beskadigede blodkar tæt på overfladen, dette er kendt som sprængte blodkar. På andre, som regel yngre personer, er der ingen synlige beskadigede vener, derfor er der en diffus rødme.
Diffus rødme der almindeligvis ses på kinderne, hagen og næsen og er ofte det første tegn på rosacea. Hvis man lader denne rødmen være ubehandlet kan den med tiden blive permanent, og vil fremstå som et netværk af sammenfiltrede, klynger, eller web-lignende røde tråde.

Behandling - rødme

Alle typer af rødme kan behandles ved hjælp af Lutronic Spectra laser der rettes mod de ødelagte vener og får dem til at bryde sammen, eller ødelægge dem helt. Behandlingen er hurtig og smertefri. De fleste kunder vil kræve et sted mellem 2 – 4 behandlinger afhængigt af omfanget af problemet.
For kunder med inflammatoriske problemer eller rosacea, kan det være nødvendigt med regelmæssige vedligeholdelses behandlinger.

Pris: 995,00,-

Book tid til behandling her

Luk menu