Hollywood Peeling

Hollywood Peeling

HVAD ER DET?

En Hollywood peeling er en revolutionerende behandling, der er helt smertefri. Det er meget gavnligt for mennesker med fedtet hud, hudorme, forstørrede porer, trist hud og akne i ansigtet eller kroppen. Det er også en glimrende måde at eksfoliere og genopfriske din hud, da det efterlader huden blødere, glattere og fastere.

Behandlingen

Metoden er 100% sikker og ganske smertefri samt skånsom mod din hud. Det er en behandling der passer til alle hudtyper og aldre.

Hollywood Peeling kvalificeres som en lys peeling, men ved hjælp af kulstoffet i den specielle lava ler, går cremen dybt ned i huden og trækker urenheder og snavs ud fra dine porer. Når lyset aktiverer Carbon partiklerne, forøges produktionen af bindevæv i huden.

Fordele ved Hollywood Peeling

Din hud bliver øjeblikkeligt mere glat og frisk at se på allerede efter 1. behandling. Huden vil føles ny, og silkeblød. Der vil ske en reduktion af åbne porer, og af hudens olieproduktion, ligesom at hudens urenheder vil formindskes og farven vil blive mere jævn.

Behandlingen starter med en ansigtsrens for at klargøre huden, ler-masken påføres og tørrer i 10-15 min. Herefter “lysbehandler” man masken væk og renser huden af igen. Til slut påføres fugtighedscreme –  så man er klar til vind og vejr efter behandlingen.

Optimalt skal der 3-4 behandlinger til, med et interval på 4-5 uger, for at opnå den fuld effekt. Dog vil der være gode resultater efter bare én behandling.
Behandlingen er behagelig og uden smerter.

Pris: 995,00,-

Book tid til behandling her

Luk menu