Mesoterapi

Mesoterapi

Mesoterapi er selvforkælelse med hurtige resultater

Vores hud fornyer sig selv inden for 28 dage. Effekten af non-invasiv mesoterapi kan derimod holde op imod 8 måneder efter 4-5 behandlinger, eller 1,5-2 år efter 10 behandlinger.

Effekten fra behandlinger mod rynker svarer til 8 ansigtsbehandlinger i én. Holdbarheden påvirkes selvfølgelig også af din livsstil. Ryger og drikker du til dagligt, forringes holdbarheden markant. Det betyder, at rynkebehandling med mesoterapi langsomt mister dens effekt herefter. Vi anbefaler derfor, at du får en vedligeholdende behandling ca. hver sjette måned, så stimuleringen af huden fortsættes fortløbende.

 

Mesoterapi er er en af de førende anti-age behandlinger i verden. Ideen bag ved mesoterapi er at mætte dermis med vitaminer, aminosyrer, hyaluronsyre, stemceller og DNA fra plantestoffer, så collagen- og elsatinfibrer bliver fleksible og hudens udseende forbliver ung og fast.

Hvad kan mesoterapi?

 1. Forskellige områder kan behandles med mesoterapi for målrettet at bekæmpe aldringstegn: ansigt, hals, décolleté, håndryggen, indersiden af arme, indersiden af ben og mave.  Vi tilpasser altid vores mesobehandlinger efter hudtype. Mesoterapi hjælper bl.a. på:

 2. Fugter huden i dybere lag
 3. Rødme (rødme bliver mindre)
 4. Rosacea (mindre udbrud)
 5. Mørke rander
 6. Fine liner og rynker (bliver fyld ud)
 7. Tynd/ pergament hud (fugtet og styrket)
 8. Forfiner grove porer/ fine ar
 9. Arbejder med bedring af Hyperpigmentering
 10. Giver huden glød
 11. Huden bliver stærkere og mere modstandsdygtig
 12. Huden får sin ungdommelige glød og vitalitet tilbage
 13. Stimulerer hårvæksten og modvirker hårtab

 

Se priser på behandling her

Luk menu

vI HAR ÅBENT IGEN

COVID 19 OPDATERING!

Vi troede vi skulle holde lukket. Men da vi har ansat to læger og en sygeplejerske, og også laver eksempelvis smertebehandlinger, må vi gerne holde åben (Sundheds- og ældreministeriets bekendtgørelse nr. 2059 af 20/12/2020 kapitel 4 vedr. forretning med autoriserede sundhedspersoner)

Vi har lukket i dag mandag, men vi er i klinikken resten af ugen – også lørdag.

Sikkerhed er essentielt i Beautiful Balance og vi følger til enhver tid myndighedernes anvisninger for drift af vores klinik for vores kunders og personalets sikkerhed.

Vi har naturligvis mundbind og håndsprit klar i receptionen.

Godt nytår og på gensyn.