Dermapen

Dermapen

Vil du holde din hud ung, når du bliver gammel, skulle du prøve Dermapen-handling.

Det er naturligt, at når vi ældes, mindskes produktionen af fibroblastceller, der stimulerer væksten af kollagen og elastin, hvilket vil resultere i ældning i huden, der vises rynker og fin linje og løs hud.

Det er meget vigtigt at stimulere produktionen af kollagen og elastin for at få en sundere og yngre hud, og dette kan gøres effektivt med Dermapen-behandlingen.

Grundlæggende hjælper Dermapen-skinneedling huden med at reparere sig selv. Når der opstår en ”skade” forårsaget af Dermapennen, ødelægger din hud det gamle, beskadigede væv, der forårsager acne-ardannelse og rynker og erstatter det med frisk produceret kollagen. porer.

Dermapen-skinneedling er ikke kun til hudforyngelse i ansigtet, det kan også behandle andre områder af kroppen som maven, ben, arme og hænder. Det kan med sikkerhed behandle alle former for ar såsom acne-ar, operations-ar, abdominale-ar, strækmærker, ar efter forbrænding og løs hud.

Hvorfor vælge Dermapen i forhold til de kirurgiske behandlinger?

Dermapen-skinneedling giver dig forynget og fyldig hud uden smerter, minimalt ubehag og med ingen eller kun meget lidt rekreationstid

I denne terapi anvendes engangsnåle, der eliminerer risikoen for krydskontaminering

Dybden af nåle er justerbar, og dette giver mulighed for en behandling tilpasset efter patientens behov

Som den mest avancerede behandling kan den let behandle områder som omkring næsen, øjne og læber der normalt er svære at nå

Hvad kan micro-needling anvendes til?

• Reduktion af ar
• Reduktion af strækmærker
• Reduktion af porer og ujævnheder
• Reduktion af linjer og rynker
• Hudopstramning og hudforyngelse
• Reduktion af pigmentpletter

Dermapen nålene skaber mikroskader, som vil øge væksten af fibroblastceller, der vil stimulere produktionen af kollagen, hvilket resulterer i sundere og glattere hud.
Grundlæggende hjælper Dermapen-skinneedling huden med at reparere sig selv. Når der opstår en ”skade” forårsaget af Dermapennen, ødelægger din hud det gamle, beskadigede væv, der forårsager acne-ardannelse og rynker og erstatter det med frisk produceret kollagen. Denne behandling er bedst for alle hudtyper og toner, især for de mennesker, der står over for et problem som acne-ardannelse, rynker, fine linjer og udvidede porer.
Med Dermapen™ sørger et stempel for, at fine nåle penetrerer huden lodret i en forudbestemt dybde.
Nålene kan lave op til 1.920 mikro kanaler i huden pr. sekund eller næsten 100.000 pr. minut. Med apparatet kører man langsomt over huden der er forbehandlet med en Hyaluronsyre holdig creme.
Hullerne heler meget hurtigt op efter behandlingen. Ved behandlingen tilføres med vilje huden en “kontrolleret skade”, der stimulerer en naturlig helingsproces. Hudens fibroblaster producerer nyt friskt kollagen og nye elastiske fibre.
Det betyder, at ar og ujævnheder reduceres, fine linjer og rynker udglattes og gamle pigmentskader forsvinder. Der dannes i stedet en ny “pletfri” hud.
Hos Beautiful Balance er du sikker på at få specialist behandling. Lise-Lotte er oplært af Dr. Andrew R. Christie fra Dermapen i Sydney.

DERMAPEN

 
Ansigt                    995,00 kr.
Decolleté                    995,00 kr.
Hals                    995,00 kr.
Ansigt og hals                    1.600 kr.
Ansigt, hals og Decolleté                    1.850 kr.
Mave                    3.000 kr.
Ansigt og mave                    3.800 kr.
Ansigt og ryg                    3.800 kr.

Book tid til behandling her

Luk menu