Cool Liftning

Reducer rynker & fine linjer

SYNLIGT RESULTAT PÅ 5 MINUTTER

Cool Lifting er et revolutionerende system der udfører en CO2 behandling under kraftigt tryk ved lav temperatur og med en høj koncentration af forstøvede aktiver, der booster kollagen og elastin dannelsen.

Med CoolLifting behandling får du øjeblikkeligt virkning – et tydeligt løft og udjævning af huden. Coolifting forbedrer hudens struktur og kvalitet. Den mest spektakulære og hurtige rynkebehandling nogensinde.

Proceduren

Cool Lifting er et ret nyt system til opstramning af huden. Det fjerner overfladiske linjer og reducerer dybe rynker, samtidig med at huden tilføres fugt, og genopbygningen af collagen og elastin stimuleres.
Cool Lifting anvendes ikke kun til ansigtet, med er effektiv mod slap hud på hele kroppen. Cool Lifting er populært både hos mænd og kvinder.

Behandlingen foregår ved brug af CO2 ved højt tryk og lav temperatur.
En stor mængde forstøvede aktive stoffer booster genopbygningen af huden og resultatet er tydeligt allerede efter 1. behandling, idet:

• Rynker reduceres
• Hudens naturlige fugtindhold øges drastisk
• Slap hud strammes op
• Huden generelt vil fremstå yngre og sundere

Fremgangsmåden ved Cool Lifting er smertefri og ingen ubehag. Der kan kun føles lidt stikken på huden samt lufttrykket fra pistolen.

Pris: 595,00,-

Book tid til behandling her

Luk menu