Fedtfrysning

LipoContrast Fedtfrysning

EFFEKTIV TEKNIK TIL FEDTREDUKTION

Lipocryolysis er en ny metode, hvor man ved nedkøling af fedtvæv starter en naturlig nedbrydning af fedtceller også kaldet fedtfrysning. Fedtfrysningen virker på ca. 50% efter 1. behandling og på ca. 90% efter 2 behandlinger samme sted. Behandlingen er smertefri og du slipper for operation.

Nedbrydningen sker over flere uger, og typisk kan resultatet ses allerede efter tre uger. Metoden er ufarlig, og hud, nerver og muskler bliver ikke beskadiget af behandlingen. Metoden er godkendt af de amerikanske sundhedsmyndigheder FDA. Produktet er CE-mærket og godkendt som medicinsk udstyr i EU.

LIPOCONTRAST er udviklet til lokal fedtreduktion i forskellige zoner (talje, flanker, maven, kærlighedshåndtag, nedre ryg, øvre ryg, hofter, lår, knæ, mandebryster, dobbelthage og arme).

Behandling og fordele

Behandlingen starter med, at du vejes og måles på det område, der skal behandles.
Området, der skal behandles, smøres med allergivenlig gel.
Dellen suges ind i et stort mundstykke (minder lidt om en støvsuger). Huden varmes op i 15 minutter, herefter nedkøles den til 3 grader i 30 minutter, og varmes så op igen i 15 minutter, inden behandlingen afsluttes.

En behandling/påsætning tager ca. 60 minutter. Et stort fedtdepot på maven kræver f.eks. fire behandlinger/påsætninger og tager 4 timer.

FORDELE
Den nye LIPOCONTRAST-procedure resulterer i:

– en hurtigere og bedre fedtvævsreduktion sammenlignet med normal cryolyseprocedure

– øget effektivitet på fedtvæv

– undgår gener ved kirurgisk indgreb som fedtsugning

-Giver ingen frostskader på væv.

Pris: 950,00 Kr.

Book tid til behandling her

Luk menu