Hårfjerning

Hårfjerning med laser

MED PRIMELASE MEDICOS

I gennemsnit bruger folk over 100 timer om året på at fjerne uønsket hårvækst. Vi er alle skabt med hår. Nogle har flere end andre. Med alderen kommer der flere hår, og de bliver mere tykke og stive. Næsten alle kvinder kender til problemer med røde knopper ved barbering under armene og ved bikinilinjen.

De fleste mænd bøvler mere med uønsket hår på ryggen og på balderne.

Dette problem kan løses ved permanent hårfjerning som udføres med laser. På den måde kan man slippe for at barbere, voksbehandle og epilere – men i stedet nyde områderne uden den uønskede hårvækst.

Sig farvel til den spildte tid og kom ind til Beautiful Balance og få permanent hårfjerning med laser.

Hvorfor Primelase HR?

Som de første i Skandinavien har vi fået Primelase Medicos nyeste laser til hårfjerning.

Den fjerner ikke bare sorte hår på normal hvid hud som de fleste andre maskiner, men fungerer på personer med alle hudtyper og farver. Den fjerner alle hårtyper lige fra helt fint hår til groft hår.

Normalt skal man holde sig fra sol i 3 måneder får og tre måneder efter en hårfjerningsperiode uden solcreme med min faktor 50. Ved behandling med Primelase er det 3 dage før og tre dage efter

FAQ om hårfjerning hos Beautiful Balance

Permanent hårfjerning kan opnås på kort tid, hvilket skåner huden. Det hjælper med at fjerne indgroet hår og forbedrer problemer med folliculitis, carbuncles, hypertrichose og hidradenitis.

Laser hårfjerning kræver flere behandlinger, da man altid kun fjerner hår i der er i den aktive vækstfase. Antallet af behandlinger afhænger af område, hudtype, tykkelsen og farven på håret.

Primelase HR vil eliminere aktive follikler permanent ved behandlingen. Hårets vækstcyklus betyder at der er behov for efterbehandling efterhånden som inaktive hårfollikler vågner.

Varigheden afhænger af størrelsen på det område, der skal behandles. En overlæbe kan tage op til 5 minutter, 15 minutter hver for underarm og ben mellem halv og 1 time.

Det er praktisk talt smertefrit, selvom nogle patienter måske føler lidt ubehag og varme, der er forbundet med laser, eller kulden fra enhedens afkølede tip.

Risikoen er minimal og bivirkningerne er kortvarrige. De mest almindelige reaktioner omfatter rødme, resterende erytem og perifollikulært ødem.

Se priser på behandling her

Luk menu