Lysterapi

Lysterapi

I 1903 beviste den Danske Nobelpris vinder Niels Finsen at lysterapi/fototerapi var særdeles virksom på mange typer sygdomme. 25 år senere opdagede den tyske kemiker Adolf Otto at kalciumsupplement til uv-lys også havde kurerende virkning på mange sygdomme. Ligesom Niels Finsen blev Adolf Otto hædret med nobelprisen for sin forskning i lysets helbredende virkning.

Løbende udvikling i forskningen har ført frem til de nyeste maskiner til lys-/foton-/ozonterapi. Beautiful Balance har tre af disse maskiner. 2 til ansigtsbehandling og en til helkropsbehandling.

Vægttab, hudforbedring, allergi, beroligende for krop og sjæl, pigmentforandringer er blandt andet noget af det lysbehandlingen er godt for.

F.eks. vil din krop bruge lige så mange kalorier ved 20 min helkropsbehandling, som ved at løbe 10 km.

Se priser på behandling her

Luk menu

vI HAR ÅBENT IGEN

COVID 19 OPDATERING!

Vi troede vi skulle holde lukket. Men da vi har ansat to læger og en sygeplejerske, og også laver eksempelvis smertebehandlinger, må vi gerne holde åben (Sundheds- og ældreministeriets bekendtgørelse nr. 2059 af 20/12/2020 kapitel 4 vedr. forretning med autoriserede sundhedspersoner)

Vi har lukket i dag mandag, men vi er i klinikken resten af ugen – også lørdag.

Sikkerhed er essentielt i Beautiful Balance og vi følger til enhver tid myndighedernes anvisninger for drift af vores klinik for vores kunders og personalets sikkerhed.

Vi har naturligvis mundbind og håndsprit klar i receptionen.

Godt nytår og på gensyn.