Tandblegning

Tandblegning

Som årene går misfarves dine tænder af. Kaffe, the, nikotin, vin og…

Beautiful Balance kan tilbyde blegning af tænder med en ny blegegel, der ikke indeholder brintoverilte. Gelen aktiveres af LEDlys og er virksom i 15 min, hvorefter den skiftes. Denne nye gel bleger let dine tænder med 5-7 farvetoner, uden de bivirkninger en brintoverilte gel kan have, og uden skade på tændene.

Det kan ikke gøre dine tænder strålende hvide, men det kan ved flere behandlinger lysne den eksisterende farve med 10-14 nuancer.

Tandblegning er ikke permanent. Det kan vare op til 3 år – det varierer fra person til person.

Blegningseffekten varer ikke så længe, hvis du ryger eller drikker rødvin, te eller kaffe, som alle kan plette dine tænder.

Tandblegning fungerer ikke på proteser, kroner, fyldninger eller finér.

Se priser på behandling her

Luk menu

vI HAR ÅBENT IGEN

COVID 19 OPDATERING!

Vi troede vi skulle holde lukket. Men da vi har ansat to læger og en sygeplejerske, og også laver eksempelvis smertebehandlinger, må vi gerne holde åben (Sundheds- og ældreministeriets bekendtgørelse nr. 2059 af 20/12/2020 kapitel 4 vedr. forretning med autoriserede sundhedspersoner)

Vi har lukket i dag mandag, men vi er i klinikken resten af ugen – også lørdag.

Sikkerhed er essentielt i Beautiful Balance og vi følger til enhver tid myndighedernes anvisninger for drift af vores klinik for vores kunders og personalets sikkerhed.

Vi har naturligvis mundbind og håndsprit klar i receptionen.

Godt nytår og på gensyn.